Exocutor

Elektrisk fluefanger

Elektrisk fluefanger

En elektrisk fluefanger fra Scan-Kedler kan gøre hverdagen nemmere og mere hygiejnisk. Vores Elektriske fluefanger fra Exocutor er særligt anvendelig i storkøkkener, dagligvarer butikker samt andre steder, hvor god hygiejne er en nødvendighed.

Den elektriske fluefanger fra Exocutor tiltrækker fluer, hvepse og andre flyvende insekter. Vores fluefanger giver jer maksimal fleksibilitet, da den kan hænges på væggen, i loftet eller stilles på en hylde. På den måde er I altså ikke begrænset, når I vil holde fluer og andre insekter væk i lokalet.

Med Exocutor fluefanger opnår I minimal vedligeholdelse og høj effektivitet på samme tid. Den elektriske fluefanger kræver minimal rengøring og opsamlingsbakken tømmes nemt. Når lysstofrørene og glimtænder skal skiftes klares det nemt uden brug af værktøj.

Fluefangeren fra Exocutor findes i 3 forskellige størrelser.

En elektrisk fluefanger fra Exocutor betyder altså, at I blot skal nyde, at der ikke kommer fluer, hvepse og andre insekter i maden og I ikke skal bruge mange ressourcer på vedligeholdelse.

Udover Exocutor har vi hos Scan-Kedler også andre typer af fluefangere og insektfangere. Se f.eks. vores fluefanger med Limplade fra Scan-Trap eller Excalibur Aqua, der er specielt udviklet til barske miljøer. Sidst, men ikke mindst, har vi også 3000TX, som er en fluefanger med sug.

Uanset hvilket behov du har, så finder du helt sikkert en fluefanger hos os, som matcher dine behov. Er du i tvivl om hvad du skal vælge er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til, at hjælpe dig at vælge netop den fluefanger, der matcher jeres behov.

 Vælg en elektrisk fluefanger:

 • Hænges fra loft, på væg eller stilles på hylde, og tilsluttes 230 V stikkontakt.
 • Leveres klar til brug
 • 3 størelser - i hvid eller rustfrit stål
 • UV-lys tiltrækker alle flyvende insekter
 • Insekterne dræbes af en kraftig lysbue fra spændingsgitteret hvis specielle
  konstruktion forhindrer insekterne i at brænde fast
 • Opsamlingsbakken tømmes let, og de indabukkede kanter forhindrer insekterne i at slippe væk
 • Let at rengøre både ind- og udvendig
 • Udskiftning af rør og glimtænder foretages uden brug af værktøj
 • Let nedtagning da ledningen kan trækkes ud
 • 4200 V gitterspænding fra højspændingstransformator
 • 2 m løs ledning (3-leder) med schuko-stik
Model Dækning UV-I-rør H x B x D Vægt Forbrug
EX 16 S/S 50 m2 2 x TPX8 - 12 W 265 x 390 x 140 3,3 kg 16 W
EX 30 S/S 100 m2 2 x TPX15 - 18 W 265 x 538 x 140 4,5 kg 30 W
EX 40 S/S 140 m2 2 x TPX18 - 24 W 265 x 694 x 140 5,6 kg 36 W
EX 80 S/S 280 m2 2 x TPX36 - 24 W 265 x 694 x 140 5,7 kg 72 W

Hold insekter og fluer væk med Exocutor 

Der findes mange løsninger på markedet i dag, som kan hjælpe jer med at holde insekter og fluer væk fra arbejdspladsen, men i storkøkkener, grillbarer og andre steder, hvor der stilles høje krav til hygiejne er det nødvendigt med det rette udstyr. Med en Exocutor opnår I minimal vedligeholdelse, udskiftning og rengøring - Den skal blot tømmes efter behov og ellers kan I bare glæde jer over, at insekter og fluer holdes væk fra maden med en insektfanger og fluefanger som Exocutor. 

 

Scan-Kedler  -  Blovstrød Teglværksvej 3  DK3450 Allerød  - Telefon +45 4576 8010 - Email  salg@hammerich.info